Logotip de Adolescents.cat

5 consells per gestionar els nervis en època d'examens

per Marta Perxachs, el 26 de novembre de 2019 a les 11:51
Quan ens afrontem a una situació important per a nosaltres, com pot ser un examen, una entrevista, una conversa, etc. el nostre cos s'activa per tal d'afrontar-la amb èxit, i això se sol transformar en nervis produint una sensació d'excitació al nostre cos i la nostra ment.

Cal tenir present, doncs, que posar-se nerviós és normal, només que hem de saber gestionar-ho. A continuació us proposem alguns consells per gestionar els nervis ara que s'apropa el final de trimestre:

 


Això sí: val a dir que aquests consells poden ser útils si, sobretot, es compleix el primer. Evidentment, si no ens hem preparat absolutament res. Molta sort i bon final de trimestre!
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: