Logotip de Adolescents.cat

7 adolescents catalans ens confessen el moment més vergonyós que han viscut [VOL.10]

per Redacció, el 26 de novembre de 2019 a les 11:27
Tots hem viscut alguna situació en què ens hem mort de vergonya: un moment incòmode d'aquells que no s'oblida. L'altre dia us vam demanar que compartíssiu una d'aquestes experiències amb nosaltres i avui us portem un recull d'algunes de les respostes.  

 

Versió sense playbuzz

Estava amb les meves amigues fent-nos una foto a l'arbre de Nadal del meu barri i vam caure al damunt de la tanca que envoltava l'arbre...el pitjor és que hi havia el meu crush al davant.

Vaig anar un dia a veure entrenar el senior masculí i com que eren pocs em van dir que entrés a pista i els ajudés amb una altra amiga. Total que estava preparada per rebre la pilota (era entreno de volei i anava amb texans) i em va venir a mi. Vaig obrir massa les cames per arribar a la pilota i em va semblar sentir un esparrac, però amb les mans no notava res. De cop, el noi que tenia darrera em va dir, Mireia se t'han trencat els pantalons! Tenia una "raja" que anava de costat a costat de la cuixa i el cul! Va ser horrible. 

Aquest estiu passat vaig anar de viatge al poble dels meus tiets. Van fer una festa "familiar" d'unes 50 persones i vaig veure un noi molt guapo. Li anava a fer una foto per a enviar-la a la meva millor amiga i es va encendre el flash. Era de nit i tothom se'm va quedar mirant. Quina vergonya que vaig passar...

Una vegada anava caminant pel carrer i un colom es va cagar a sobre de la meva samarreta. No me'n vaig adonar fins que, quan vaig arribar a classe, la meva professora em va preguntar que si era l'estampat de la samarreta XD. 

Un dia havia de fer una exposició davant la classe i portava un jersei. Aquell dia no m'havia posat sostenidors i ja ni me'n recordava. Total que em vaig treure el jersei perquè tenia calor, se'm va aixecar la samarreta que duia a sota i se'm va veure mitja teta. Ho vaig passar fatal. 

Un dia en un restaurant, demanant el dinar, vaig dir polla en comptes de pollo. El pobre cambrer no sabia on mirar. 

Estava fora de casa meva esperant que una amiga em recollís per anar a Barcelona a comprar. Total que mentre esperava es va aturar un cotxe enmig del carrer i em va fer senyals. Vaig pensar que seria el pare de la meva amiga, m'hi vaig apropar i vaig obrir la porta. Resulta que no era la meva amiga, era un cotxe random que s'havia parat per deixar-me travessar el carrer i jo gairebé hi pujo xD.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: