Logotip de Adolescents.cat

7 adolescents catalans ens confessen el moment més vergonyós que han viscut [VOL.9]

per Redacció, el 19 de novembre de 2019 a les 12:17
Tots hem viscut alguna situació en què ens hem mort de vergonya: un moment incòmode d'aquells que no s'oblida. L'altre dia us vam demanar que compartíssiu una d'aquestes experiències amb nosaltres i avui us portem un recull d'algunes de les respostes.  


 

Versió sense playbuzz


M'estava masturbant al lavabo de l'institut perquè m'havia posat molt calenta. Quan vaig sortir, hi havia dues noies mirant cap a la meva porta. Ho vaig passar molt malament.

Quan anava a quart de primària, estàvem fent un ball, i no sé per què em vaig pixar a sobre davant de tothom. Per sort, els profes van aconseguir roba de recanvi, però vaig passar molta vergonya.

Un dia vaig anar a comprar roba amb una amiga i vaig obrir la cortina d'un emprovador pensant-me que ella estava allà...però resulta que hi havia una altra persona. No sabia on mirar.

Estàvem fent un examen de mates, vaig esternudar i no sé com em vaig tirar un pet alhora. Vaig intentar dissimular, però va ser impossible...

Estàvem a educació física i em tocava córrer davant de tota la classe, inclòs el meu crush. Al cap de fer cinc passes em vaig entrebancar I em vaig menjar el terra en planxa...va riure fins i tot el profe.

Una nit de festa em vaig liar amb un tio, tot i tenir nòvio. Vaig trucar a una amiga per explicar-li i demanar-li consell i de sobte va arribar el meu pare per recollir-me. Total que se'm va connectar el mòbil al cotxe i es va començar a sentir tota la conversa de la trucada. La resta del trajecte a casa va ser 10000000% incòmode.

Estava a l'estació de tren de plaça Catalunya amb el meu ex, i de sobte, em diu que estava molt hot, i a mi, que em digués això, em va posar calenta. Com que no hi havia ningú al vagó, vaig anar-lo tocant des del pit cap a baix fins que li vaig posar la mà per dins els pantalons i vaig notar que la tenia dura i li vaig fer una palla. De sobte, quan ja s'estava a punt de córrer, va passar el vigilant del tren i ens va dir que marxéssim... No sé què devia pensar, però volia desaparèixer.

Quan era més petita vaig anar a veure un mag amb els meus avis. Quan en un truc va demanar un ajudant, jo tota emocionada em vaig aixecar de la cadira i vaig creuar tot el passadís fins que vaig arribar als peus de l'escenari i el mag ben content em va dir: "No, tu no" així tal qual. Vaig haver de tornar al meu seient, sort que estava fosc... El pitjor va ser després, quan estava esperant que els meus avis sortissin del lavabo. Va venir cap a mi un grup de iaies i em van dir: "No t'han volgut eh" i es van posar a riure.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: