Logotip de Adolescents.cat

10 adolescents ens expliquen l'experiència més estranya que han viscut mai en un llit

per Redacció, el 13 de novembre de 2019 a les 11:33
Ens passem gran part de la nostra vida al llit: hi dormim, hi somiem, hi follem, hi mirem sèries, hi compartim secrets...És per això que us vam voler preguntar: quina és l'experiència més estranya que heu viscut mai en un llit? Aquestes són algunes de les respostes que ens vau enviar.

 


Versió sense playbuzz

Noia, 18 anys
No sé per què però el meu llit absorbeix la roba i la "teletransporta" sota el matalàs. Sempre que el faig em trobo samarretes, sostenidors i mitjons XD. 

Noia, 16 anys
Una vegada em vaig despertar a sota el llit, és a dir, per sota el matalàs. No he arribat mai entendre com vaig acabar allà.

Noia, 17 anys
Fa uns dies vaig anar a casa el meu nòvio, i mentre ho estàvem fent, va entrar la seva germana petita de 7 anys a dir-nos que el seu pare havia tingut un accident. Ara és una anècdota més perquè el seu pare ja està bé, però ho vam passar molt malament.

Noi, 15 anys
Un dia estava al meu llit mirant una sèrie de por a Netflix i estava cagadíssim. De cop, anava a cridari vaig sentir com si algú em poses la mà davant la boca perquè no ho pogués fer. No vaig poder dormir en tota la setmana.

Noi, 20 anys
Fa unes setmanes estava dormint i vaig somiar que m'estava pixant durant molta estona...Quan em vaig despertar em vaig adonar que m'havia pixat a sobre. Tinc 20 anys, puta vida xD.

Noia, 15 anys
Un dia ho vaig passar fatal amb la paràlisi del son. Em vaig despertar i no podia mourem i n'era conscient. Vaig començar a emparanoiar-me i veure ombres i no podia fer res. Quan al cap d'una estona el meu cos va reaccionar i vaig poder bellugar-me vaig sortir corrent del llit. Aquella nit no vaig dormir més.

Noia, 14 anys
L'altre dia va venir me cosina a casa i es va voler estirar al meu llit perquè deia que estava cansada. Total que no em parava d'insinuar que jo m'estires amb ella, però jo no volia perquè tinc nòvio. En fi, que al final ho vaig fer i la tia em va començar a tocar les tetes. He de reconèixer que em va posar molt, però li vaig dir que parés perquè ella volia més. Ara no ens podem ni mirar a la cara jajaja.

Noia, 15 anys
Estava amb el meu nòvio fent-nos petons i quan em pensava que anàvem a follar es va trobar malament i va començar a vomitar. El pobre va passar tanta vergonya que se'n va anar i va tallar amb mi per WhatsApp.

Noia, 16 anys
Va ser fa poc amb el meu follamic. Estàvem follant i vam sentir com un crec...de cop el llit es va quedar només amb dues potes. La seva mare es va espantar pel soroll, va entrar a l'habitació i ens va pillar. Vaig passar molta vergonya.

Noia, 13 anys
Tinc un llit de matrimoni i recordo estirar-me a dormir aviat, no sé, a les 12 o així. L'endemà tenia un dinar familiar. A les 10 del matí em desperto i em trobo el meu cosí de 15 masturbant-se allà. Ens vam començar a liar sense parar fins que va entrar la seva germana de 4 i ens va tallar el rollo. Mai n'hem tornat a parlar. 


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: