Logotip de Adolescents.cat

Adolescents, nominat als premis ARC 2019

per Redacció, el 13 de novembre de 2019 a les 10:39
Adolescents.cat i Adolescents iCat han estat nominats als Premis ARC 2019 en la categoria de mitjans de comunicació, juntament amb la secció de Cultura de l'Agència Catalana de Notícies ACN, el programa FAQs de TV3, i Els40.

Els Premis de la Indústria Musical del Directe han donat a conèixer aquesta setmana els 58 nominats de la seva 17a edició, que es resoldrà en la gala d'entrega del proper 4 de desembre, a l'Antiga Fàbrica Estrella Damm.


Aquests premis reconeixen anualment les millors gires de grups musicals (en diferents categories), així com les programacions musicals d'equipaments, festivals i festes populars, i també el millor mitjà de comunicació o una programació musical concreta.

Entre els artistes nominats hi ha noms com els de Rosalía, Oques Grasses, Joan Dausà, Els Catarres i Judit Neddermann, entre altres.

 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: