Logotip de Adolescents.cat

8 trucs senzills per estalviar diners

per Redacció, el 31 d'octubre de 2019 a les 12:30
Avui, 31 d'octubre, és el Dia Mundial de l'Estalvi. És per aquest motiu que hem volgut recuperar l'article que vam fer amb trucs per gastar menys. Aquí els teniu:

 


Versió sense playbuzz


- Guarda sempre una part dels diners que guanyis/ que et donin: posa'ls a una Guardiola o capsa i no utilitzis aquests diners fins que no arribis al teu objectiu.

- Guarda els cèntims petits del canvi en un pot apart, quan el tinguis ple recompta els diners i et podràs fer un regalet.

- Abans de comprar compara preus entre botigues i llegeix les opions dels usuaris: així segur que aconseguiràs un bon producte a un bon preu-

- Utilitza vals de descomptes com els del Carnet Jove, promocions per a estudiants...

- Anota a una llibreta els diners que tens, en què te'ls has gastat i què vols comprar. T'ajudarà a aprendre a controlar els estalvis i a assolir els teus objectius.

- Quan surtis no t'emportis gaires diners, així evitaràs gastar-te'n més del compte.

- Fes feines extres: pots guanyar alguns diners extres fent classes particulars a nens, cuidant-los, fent feines pels veïns que ho necessitin, passejant animals...

- Reutilitza. De vegades comprem coses noves a un preu força elevat, quan hi ha persones que les venen de segona mà molt més barates.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: