Logotip de Adolescents.cat

Aquestes són les feines més ben pagades a Catalunya

per Redacció, el 31 d'octubre de 2019 a les 10:53
La professió més ben pagada actualment a Catalunya és la de director/a d'una entitat bancària. Segons un estudi fet per la consultora Addeco, les persones que es dediquen a aquest sector cobren uns 300.000 euros bruts l'any, és a dir, més de 20.000 euros al mes!

En segona i tercera posició del rànquing s'hi situen els consultors/es financers i els informàtics/ques que ocupen càrrecs directius, els quals poden arribar a tenir un sou de 250.000 euros l'any.

Al top 5 de les posicions més ben pagades, també hi trobem els advocats i els directius/ves de vendes de màrqueting amb un salari que va dels 150.000 als 200.000 euros anuals.

Per contra, els directius/ ves que cobren menys són els del sector turístic: el seu sou no supera els 80.000 euros, o dit d'una altra manera, els 6.600 euros al mes.

 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: