Logotip de Adolescents.cat

3 senzills trucs per cuidar els teus cabells

per Redacció, el 3 de novembre de 2019 a les 06:00
Hi ha petits gests que ens poden ajudar a frenar la caiguda dels cabells i a millorar el seu aspecte. A Telva han parlat amb dermatòlegs i perruquers/es i aquests són alguns dels trucs que els han donat:

 


Versió sense playbuzz

Raspallar els cabells per dins i no per fora
La majoria de nosaltres té el costum de raspallar els cabells per la part exterior. El cert, però, és que és millor fer-ho al revés: és a dir, per la part interior. D'aquesta manera aconseguirem que les puntes se'ns obrin menys i evitarem l'encrespament.

Desenredar els cabells per les puntes
A l'hora de desenredar-nos els cabells, és aconsellable que comencem per les puntes i no per l'arrel, com moltes vegades fem. Així desfarem els embolics més de pressa i no debilitarem tant els nostres cabells. En aquest sentit, els experts també recomanen desenredar-los quan estiguin una mica secs i no just després de sortir de la dutxa.

Triar el raspall adequat
Els raspalls de plàstic provoquen electricitat estàtica i poden fer que els cabells s'encrespin encara més, és per això que val més utilitzar-los de fusta o de niló flexible. Així mateix, a l'hora de triar raspall també és important que tinguem en compte el nostre tipus de cabells. Si el tens fins, és millor que optis per un raspall amb les cerres o pues molt juntes. Si els tens gruixuts, en canvi, aposta per una pinta amb les pues força separades.


 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: