Logotip de Adolescents.cat

7 adolescents descriuen el seu «crush» i li envien un missatge, i si ets tu?

per Redacció, el 28 d'octubre de 2019 a les 09:47
Ja fa temps que a Adolescents.cat vam activar les indirectes. Una secció on tothom podia llençar un missatge de manera anònima a persones del seu entorn o el seu dia a dia.



Seguint amb la mateixa filosofia, ara us proposem fer arribar aquestes indirectes als vostres «crush». Potser és algú que coneixes i va al mateix institut que tu, però un «crush» pot ser aquella persona amb qui vas coincidir a la cua d'un McDonald's, us vau mirar, us vau somriure, però no us vau dir res. I ara, clar, necessites saber qui és!

 


Versió sense playbuzz

Noia, 15 anys
Estaves a la FM de Sant Celoni, al concert de Doctor Prats, amb la família em sembla. Portaves una dessuadora negra i blanca i una arracada a l'orella esquerra. Ens vam mirar uns cops i m'agradaria saber qui ets.

Noia, 14 anys
M'agrades des de 2n d'ESO, però ningú ho sap. Ara fem 3r i des de 2n que anem junts. Actualment sec amb al costat d'una amiga davant teu. Gairebé mai parles, només amb els teus amics i companys de taula. Sempre intento treure tema perquè tu també parlis amb nosaltres. Si saps qui sóc, envia'm un "Hola" per Whats.

Noia, 14 anys
La veritat no sé si llegiràs això, però no m'importa, no perdo res per intentar-ho. Ens coneixem des de fa 375 dies aproximadament i sempre m'has semblat súper graciós i genial. Jo ja sabia qui eres i alguna vegada t'havia mirat a l'Insti. Ets un any més gran que jo. Quan vam marxar amb altres companys a una escola a l'estranger, tu un any i jo un trimestre, ens vam conèixer a l'aeroport. Des de llavors estàvem més junts, anàvem a la mateixa classe, parlàvem de coses vàries (algunes sense sentit la veritat), ens ajudàvem amb els deures... però des que es va acabar el primer trimestre i jo vaig tornar va ser com si t'haguessis oblidat de mi i no sabia què fer perquè m'havies començat a agradar. Jo crec que l'amor no es busca, ens troba i tu em vas trobar a mi i jo et vaig trobar a tu, però tu pel que vaig veure no senties el mateix. Jo t'intentava parlar per whats però gairebé mai contestaves i jo seguia perduda... Tu m'has canviat la vida, l'has posat de peus enlaire i no sé què fer perquè les coses tornin a ser com abans. En els últims mesos tot segueix igual, sense converses, sense veure'ns...i sé que sóc massa covarda però, no vull arribar tard per dir-te t'estimo. Si et sents identificat, obra'm per Whats.

Noi, 16 anys
Ja fa més d'un any que vas amb mi a la piscina. Tens els ulls verds i els cabells castanys. El teu nom comença per A i té 7 lletres. El teu germà és bastant amic meu per això em fa por dir-te el que sento, però estic pilladíssim de tu. I si tu també et sents identificada que sàpigues que sempre estic al bar sortint de la piscina, així que ja saps on buscar-me, ja que no tens Instagram ni Whatsapp.

Noi, 17 anys
Et veig cada dia o gairebé cada dia a la L3 (per la zona de Mundet, Montbau, etc.) cap a les 7:40. L'altre dia em vaig asseure al teu costat, estaves mirant un podcast, crec. M'agradaria parlar amb tu. Si et sents identificada, si us plau contesta :).

Noia, 15 anys
Ens agradàvem però érem molt amics, encara així ho vam voler intentar. Finalment no ens vam liar ni res i dos mesos després vas tenir nòvia. Fa poc m'he enterat que ho vau deixar, i ja que hem perdut l'amistat voldria que tornéssim a estar bé...Et trobo a faltar, g. Si sospites que sóc jo obra'm si us plau.

Noi, 18 anys
Ens hem vist algun cop pel carrer. Tu tens 1 o 2 anys menys que jo i ets moníssim. Els dos som de Lleida i l'altre dia ens vam veure a l'estació de busos. No sé si llegeixes adolescents.cat però si és així i et sents identificat amb aquesta indirecta... envia'm un missatge a l'insta. Suposo que sabràs qui sóc. 




 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: