Logotip de Adolescents.cat

7 adolescents descriuen el seu «crush» i li envien un missatge, i si ets tu?

per Redacció, el 21 d'octubre de 2019 a les 12:14
Ja fa temps que a Adolescents.cat vam activar les indirectes. Una secció on tothom podia llençar un missatge de manera anònima a persones del seu entorn o el seu dia a dia.



Seguint amb la mateixa filosofia, ara us proposem fer arribar aquestes indirectes als vostres «crush». Potser és algú que coneixes i va al mateix institut que tu, però un «crush» pot ser aquella persona amb qui vas coincidir a la cua d'un McDonald's, us vau mirar, us vau somriure, però no us vau dir res. I ara, clar, necessites saber qui és!

 


Versió sense playbuzz

Noia, 17 anys
Vam coincidir a l'agost al mateix creuer per Grècia i anàvem junts a moltes excursions (cadascú amb la seva família). En el vaixell et vaig veure sol vàries vegades però mai em vaig atrevir a parlar-te, i a l'última nit, quan ho anava a fer, estaves parlant amb una altra noia. No crec que llegeixis això però volia dir-ho.

Noia, 15 anys
No sé ni com et dius, però em vaig enamorar de tu des del primer cop que et vaig veure. Els dos som castanys amb els ulls marrons. Sóc nova al teu insti i la teva classe està al costat de la meva. Tinc un parell d'amigues a la teva classe. M'encanta quan ens creuem al passadís i ens mirem. Tant de bo em parlessis algun dia.

Noia, 17 anys
Sóc una noia i busco un noi que vaig conèixer el divendres 20 de setembre durant el concert d'Oques grasses a la platja del Bogatell (festes de la Mercè, BCN). Estàvem bastant a prop de l'escenari, però tirant cap a l'esquerra (costat de no mar), i trepitjàvem una passarel·la de ciment, en comptes de trepitjar sorra. Em vas preguntar pel meu nom. Portaves brackets (crec), una ronyonera negra (crec) i anaves acompanyat d'un noi bastant alt i potser d'algú més. Ens vam posar a cantar i ballar i quan va acabar el concert ens vam abraçar i ens vam dir adéu.

Noia, 14 anys
Ets un any més gran que jo (tu vas a 4rt d'ESO), i encara que mai hem creuat paraula em tornes boja. Tenim una amiga en comú, el meu germà i tu aneu a l'optativa junts i el teu cosí va a la meva classe, però no hi ha forma d'apropar-me a tu, ja que em fa vergonya. Pd: Tens una dessuadora Adidas negra amb el logo daurat, si et sents identificat parla'm, si us plau.

Noi, 14 anys
M'agradaves des de l'any passat, però aquest any m'he enamorat de tu, tot i que tens un any menys m'he pillat molt. Tens la mirada més bonica que m'han fet mai amb els teus ulls blaus. Vivim una mica lluny però em vaig quedar amb ganes d'aquell petó a la vora del foc, així que qualsevol dia que m'ho demanis baixo. Si et sents identificada amb aquest missatge i saps qui sóc obra'm si us plau.

Noi, 14 anys
Jugues a hoquei a un club de Barcelona. Aquest any els dos hem arribat nous al club i crec que m'he quedat pilladíssim per tu. No crec que sàpigues qui sóc, ja que no saps que sóc gai, però si creus que algun noi del teu equip està enamorat de tu, obra'm si us plau.

Noi, 17 anys
No crec que llegeixis això però ho vull intentar. Ens vam conèixer treballant en un bar, cada dia tornàvem junts en bici. Vaig tenir l'oportunitat de dir-te per quedar-nos sols però no vaig tenir prou valor, i ara em sento inútil. El teu nom té 6 lletres i el teu cognom 5, si sents alguna cosa per mi, diga'm-ho.



 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: