Logotip de Adolescents.cat

Volen fer aquests canvis a la selectivitat: tu què en penses? Vota!

per Redacció, el 21 d'octubre de 2019 a les 10:43
En els últims anys la selectivitat ha estat envoltada de polèmica. El motiu? Les queixes dels estudiants i dels professors sobre les "desigualtats" en els exàmens.I és que, com segurament ja sabeu, les proves són diferents en cada comunitat autònoma i això, segons alguns alumnes, "és injust i influeix clarament en els resultats".



És per aquest motiu que el govern espanyol ha creat una comissió especial per tal de revisar els exàmens de la selectivitat i fixar nou criteris
. En concret, volen que les proves de les tres matèries troncals – Llengua i Literatura, Història i Llengua Estrangera- i les obligatòries de cada branca específica tinguin un contingut similar en totes les comunitats autònomes.

D'aquesta manera, diuen, s'aconseguirien exàmens més igualitaris en tots els territoris, si bé han descartat que hi hagi una prova única que es faci a totes les comunitats autònomes. 

D'altra banda alguns sectors, com el Consell Interuniversitari de Catalunya, han demanat que la Filosofia torni a formar part del paquet de matèries obligatòries de la selectivitat, la qual és optativa des del 2017.

De moment, però, aquests canvis estan en l'aire i encara no s'han aprovat. Vosaltres què en penseu?

 


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: