Logotip de Adolescents.cat

5 curiositats que t'agradarà saber abans que s'acabi el dia

per Redacció, el 13 d'octubre de 2019 a les 19:20
A la redacció sempre ens agrada aprendre coses noves i per això hem buscat algunes dades que ens han semblat molt curioses. Us les compartim:
 

Versió sense Playbuzz:

Peter Dinklage cantava en un grup de Punk abans de fer-se famós gràcies al seu paper a la sèrie «Juego de Tronos».

A Alemanya es poden trobar bitllets de 0 euros. Són per a col·leccionistes i estan fets de paper real de bitllet. Comprar-ne un val 2,50€ però no pots anar a comprar res perquè val zero.

El doctor que va descobrir que rentar-se les mans servia per evitar malalties va ser tractat de boig per les seves idees i desprestigiat per altres companys seus. Anys més tard, la medicina li va donar la raó.

Està completament prohibit volar per damunt de Disneyland, si algú ho fa, es converteix en objectiu militar i ser abatut per l'exèrcit. El mateix passa si se sobrevola la Casa Blanca.

La girafa és l'animal que té la pressió arterial més alta de tots els animals. El motiu? El cor ha de bombar molt fort la sang perquè arribi fins a dalt de tot del cap XD
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: