Logotip de Adolescents.cat

7 adolescents descriuen el seu «crush» i li envien un missatge, i si ets tu?

per Redacció, el 6 d'octubre de 2019 a les 06:00
Ja fa temps que a Adolescents.cat vam activar les indirectes. Una secció on tothom podia llençar un missatge de manera anònima a persones del seu entorn o el seu dia a dia.



Seguint amb la mateixa filosofia, ara us proposem fer arribar aquestes indirectes als vostres «crush». Potser és algú que coneixes i va al mateix institut que tu, però un «crush» pot ser aquella persona amb qui vas coincidir a la cua d'un McDonald's, us vau mirar, us vau somriure, però no us vau dir res. I ara, clar, necessites saber qui és!

 


Versió sense playbuzz

Noia, 15 anys
Crec que no veuràs això però jo ho intentaré. Et vaig veure només un cop a la platja de la Boadella (la part que no és nudista). Estaves darrere meu amb un altre noi de la teva edat. Els dos portàveu un banyador vermell, el teu amic estava a la meva esquerra i tu a la meva dreta. Tens els ulls verds i els cabells castanys, la cara plena de pigues i ets morenet de pell. Jo era la que estava davant teu amb una altra amiga meva. Jo portava la part de dalt del biquini verda i la de baix negre. Si veus això, deixa un comentari perquè em vas encantar i et vull conèixer.

Noia, 14 anys
Ets un any més gran que jo. Els nostres pares són companys de feina. El teu pare treballa amb la meva mare al teu institut. Fa poc vam fer uns sopar amb ells i em vas agradar. Jo no et mirava gaire perquè em posava nerviosa però alguna vegada tu sí que em miraves i ens vam somriure. El teu nom té sis lletres i el meu quatre. T'agrada la ciència. No sé si llegeixes això, però tot s'ha d'intentar. Si saps qui sóc fes un comentari o accepta'm a l'Instagram.

Noi, 16 anys
Ens vam conèixer en una festa sorpresa d'unes amigues en comú, tens uns ulls i un somriure que enamoren. Ens vam anar veient per FM però no em vaig atrevir a dir-te res. Ens seguim per insta, si et sents identificada, obra'm.

Noia, 16 anys
Les dues juguem a futbol. Fa uns tres anys que et vaig conèixer a la convocatòria de la selecció. Realment allà no hi sentia res per tu. Però l'any passat quan vam començar a jugar al mateix equip ja et vaig començar a mirar amb altres ulls. Tot i així, fins aquest any no m'he adonat que m'agrades. M'encanta la teva manera de ser, el teu somriure, com m'animes i et preocupes per mi... en resum que no sé si llegiràs això, però em vas preguntar si em passava alguna cosa perquè estava "rara" i el que em passa ets tu.

Noia, 14 anys
Estava a la parada de bus del Mercat de la Guineueta i tu anaves a l'H2. No et conec de res, no sé qui ets ni si segueixes adolescents.cat però te'm vas quedar mirant fins que el bus se'n va anar i no et puc treure del meu cap. Tens els ulls clars i els cabells castanys o rossos (no vaig poder veure-ho bé). Jo portava uns texans i una samarreta marró de màniga curta. Si et sents identificat, deixa algun comentari si us plau.

Noi, 16 anys
Ens vam liar dos cops per FM de Vic, un al carrer i l'altre a barraques i crec que ets l'amor de la meva vida... Jo sóc de barna, i per això et vaig dir q millor que no seguíssim de lio, perquè em feia mal tenir-te lluny, però m'he adonat que no puc viure sense tu. Ets rossa i normalment vas amb els cabells recollits.. Ens coneixem de gegants. Tant de bo llegeixis això.

Noi, 16 anys
Anem al mateix insti i fa molt temps que estic pilladíssim de tu. Ets alt, amb els cabells negres i curts. M'encantes, fa poc que saps que sóc gai però tot i així no m'he atrevit a dir-t'ho per por que em rebutgis o la nostra relació canvií. El teu nom comença per M, obra'm si saps qui sóc, si us plau.



 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: