Logotip de Adolescents.cat

Així ha estat el casament de Justin Bieber i Hailey Baldwin

per Redacció, el 1 d'octubre de 2019 a les 10:59
Justin Bieber i Hailey Baldwin han tornat a casar-se. Després de celebrar una cerimònia secreta l'any passat a Nova York, ara el cantant i la model han volgut repetir l'enllaç, però aquest cop amb tots els seus amics i família.

El casament ha tingut lloc aquest 30 de setembre en un hotel de cinc estrelles, el Montage Palmetto Bluff, situat a Carolina del Sud, als Estats Units. Entre els convidats s'hi han pogut veure les models Kendall Jenner i Camila Morrone i els músics Usher i Ed Sheeran, que han cantat durant la celebració.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

September 29 : photos of justin bieber & hailey bieber arriving to their rehearsal dinner in Palmetto Bluff, South Carolina. . follow @dailyjustins.source for more . (I do not own these images all copyrights and credits goes to the respective owners.) . . #love #justinbieber #Kimkardashian #selenator #selenagomez #jelena #haileybaldwin #jailey #nickiminaj #justindrewbieber #justinbieberswag #beliebers #camilacabello #arianagrande #purposetour #purposetourmerch #handsome #neversaynever #kendalljenner #demilovato #cute #clothes #photooftheday #beautiful #fitness #kidrauhl #likeforlikes #rock #style

Una publicación compartida de Justin Bieber | 22k (@dailyjustins.source) el




 
 
 




Segons apunten diversos mitjans, com People, la festa s'allargarà 3 dies! És per això que la parella ha llogat durant gairebé tota la setmana el complex hoteler on ha tingut lloc la cerimònia.

Justin Bieber i Hailey Baldwin es van conèixer el 2009 i sis anys més tard van començar la seva primera relació. El desembre de 2015 eren vistos per primera vegada junts i poc després confirmaven que estaven junts amb un apassionat petó.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicación compartida de Justin Bieber (@justinbieber) el

La seva primera història d'amor, però, no va durar gaire. L'agost de 2016 la parella trencava definitivament després de setmanes en què els rumors de crisi no paraven de créixer. Des de llavors fins a la primavera d'aquest 2018, que cada un va seguir el seu camí. Sigui com sigui, les seves vides es van tornar a creuar i tots dos van decidir que no volien separar-se més.


 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: