Logotip de Adolescents.cat

5 adolescents ens expliquen com va ser el seu primer petó [VOL. 4]

per Redacció, el 29 de setembre de 2019 a les 06:00
El primer petó és un moment que no s'oblida. Així ens ho heu dit vosaltres en les respostes que ens heu enviat. Recollim algunes de les vostres experiències:



 





Versió sense playbuzz

1-Estàvem ell i jo a la classe sols perquè ens van castigar. Ell no em parava de mirar i li vaig preguntar què passava. Em va respondre que res, que s'avorria i em va somriure. Quan va sonar el timbre vaig anar a la taquilla per agafar uns llibres que necessitava, em va agafar del braç, em va donar la volta i ens vam començar a liar. Va ser molt bonic, després no ens podíem mirar.

2-Jo el primer cop estava molt nerviosa perquè li havia explicat al noi que sí que m’havia fet petons abans, però era pura mentida. Va arribar el dia, estàvem amb uns amics i se’m va llançar.  Jo no sabia què fer perquè era la meva primera vegada. Estava quieta sense fer res de res, per sort vaig tancar els ulls, i quan vam acabar ell es va aixecar corrents.
En conclusió, el meu primer petó va ser una merda i segurament els vostres també haha.

3-Va ser molt èpic, estàvem a un parc amb un amic asseguts a unes taules, i de cop i volta ens vam llançar els dos alhora i vam acabar xocant amb el cap i les dents. Total fail haha

4-Va ser a finals de juliol amb la que en aquell moment era la meva millor amiga. Vam quedar per anar a la platja i quan estava a punt de sortir a casa em va demanar si preferia anar a una altra platja que estava molt bé i hi vam anar. Un cop allà em va confessar que era una platja nudista. Ja ens hem vist despullats molts cops i a mi no em feia res. Quan estàvem estirats a la tovallola, després de banyar-nos, jo estava prenent el sol amb els ulls tancats. Vaig notar que algú em feia un petó i em vaig espantar, quan vaig obrir els ulls vaig veure que era ella qui m'estava fent el petó. Al final ens vam acabar liant. Ara és la meva nòvia.

5-Va ser totalment inesperat però no me’n penedeixo. Havíem sortit de festa i pretenia acomiadar-me del que era el meu amic amb dos petons. A l’intentar fer-li el darrer, els nostres llavis van coincidir. En aquell moment vaig ser conscient dels meus sentiments (ell s’ havia declarat feia temps) i des d’aleshores estem junts fa més d’un any.



 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: