Logotip de Adolescents.cat

Aquestes són les millors frases que us ha dit mai un professor

per Redacció, el 22 de setembre de 2019 a les 06:00
L'altre dia us vam demanar que compartíssiu la millor frase que us hagués dit mai un professor i ens en vau enviar més de 500! Ens n'han agradat moltíssimes, així que farem més d'un recull perquè les pugueu llegir. De moment, aquí teniu el primer rànquing: amb quina us quedeu?



 


Versió sense playbuzz

"L'important no és quan, sinó com"

"Cadascú és com li surti de la punta del nas"

"No et rendeixis. Encara que no surti torna-ho a intentar, tens talent i el meu suport"

"Qui pregunta és tonto durant un dia, qui no pregunta ho és durant tota la vida"

"Menja't el món abans que ell se't mengi a tu"

"Quan t'hagis cansat, pensa en l'objectiu final, aquell somni que tant desitges i torna a treballar per per aconseguir-lo"

"Una nota no et diu com ets; et diu on ets"

"Preguntat sempre el perquè de les coses"

"Molts cops ens posen contra l'espasa i la paret, escull això o això, però la veritat és que hi ha una tercera opció que és cap de les dues i estem en el nostre dret de prendre-la"

"L'objectiu principal de l'educació és el de crear persones que siguin capaces de fer coses noves i no simplement de repetir el que altres generacions han fet"



"Dubta de tot. Fins i tot del que et dic jo"

"Pots fer molt més del que fas, molt més del que creus i molt més del que et proposes. L'únic que et fa falta és creure en tu mateixa"

"El batxillerat és com un supositori, entra de pressa i fa mal"

"Les excuses només amaguen la veritat d'un mateix"
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: