Logotip de Adolescents.cat

5 adolescents ens expliquen com va ser el seu primer petó [VOL. 3]

per Redacció, el 12 de setembre de 2019 a les 12:25
El primer petó és un moment que no s'oblida. Així ens ho heu dit vosaltres en les respostes que ens heu enviat. Recollim algunes de les vostres experiències:



 





Versió sense playbuzz

Va ser molt penós. El noi es volia liar amb mi i jo amb ell, però no sabíem com fer-ho, així que va dir de jugar a reptes. Un repte era liar-nos. Ara ho penso i és MOLT PENÓS. Però bé, sempre hi ha un primer petó.

Va ser l'11 de juliol d'aquest any amb la persona amb la qual estic ara mateix sortint. Portàvem parlant diàriament gairebé 3 mesos i es notava que ens agradàvem. Era dia de discomòbil ,vam anar donar una volta els dos, ens vam asseure en un banc i vam xerrar una bona estona. Quan me n’havia d'anar em va acompanyar un tros. De sobte es va parar i em va fer un gest com insinuant-se per a veure com responia. No estava gaire nerviosa i ho recordo molt bonic, l’únic que tenia por per si no ho feia bé, però vaig estar molt còmoda. Després em va seguir acompanyant i per despedir-se em va agafar la cara i em va fer un petó. Va ser molt bonic!

Realment va ser molt estrany. Estava en una festa i amb un noi no ens paràvem de mirar. Quan ell va marxar el vaig acompanyar i se'm va llançar. No vaig ni tancar els ulls. No va ser màgic ni van tirar focs artificials com a les pelis, però sempre ho recordaré.

Vaig anar a la platja i a l'apartament on estava vaig conèixer una noia. Vam començar a parlar i vam dir de quedar al vespre. Vam anar a fer una volta i feia fred, em va dir que tenia molt fred i que si la podia abraçar. Ens vam quedar abraçades una estona i quan ens vam separar ens vam quedar mirant i ens vam fer un petó...

Estava asseguda a la falda del meu millor amic veient com uns amics seus s'estaven enrotllant. No sé com, vam acabar parlant de que jo mai m’havia fet el primer petó, llavors ell em va preguntar si ho volia provar amb ell i jo li vaig dir que sí. La millor part va ser que, com que jo no sabia què fer, sense voler, li vaig mossegar la llengua fent-li una mica de sang. Vaig passar tanta vergonya que no li vaig parlar fins al cap de dues setmanes.



 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: