Logotip de Adolescents.cat

7 adolescents descriuen el seu «crush» i li envien un missatge, i si ets tu?

per Redacció, el 1 de setembre de 2019 a les 06:00
Ja fa temps que a Adolescents.cat vam activar les indirectes. Una secció on tothom podia llençar un missatge de manera anònima a persones del seu entorn o el seu dia a dia.



Seguint amb la mateixa filosofia, ara us proposem fer arribar aquestes indirectes als vostres «crush». Potser és algú que coneixes i va al mateix institut que tu, però un «crush» pot ser aquella persona amb qui vas coincidir a la cua d'un McDonald's, us vau mirar, us vau somriure, però no us vau dir res. I ara, clar, necessites saber qui és!

 


Versió sense playbuzz

Noi, 13 anys
Ets més gran i porto molt temps pillat de tu. Els dos fem arts marcials (d'això et conec) encara que tu entres més tard que jo. No sé si t'agraden els nois, però suposo que sí perquè tens una foto del Pride 2018 amb dues amigues. El teu cognom té 5 lletres. Si saps qui sóc, parla'm.

Noia, 15 anys
El 27 de juny et vaig trobar a urgències a l'hospital de Vilanova i la Geltrú i em vaig enamorar de tu. Ens vam asseure de costat. Tu t'havies fet mal a la mà. Anaves amb pantalons blancs i un jersei de color gris/blanc amb xancletes "Jack Jones". Tenies els ulls blaus i els cabells rossos. Jo portava un vestit verd. Em vas encantar.

Noia, 17 anys
Porto molt temps veient-te al barri i l'altre dia em vaig adonar que vius just davant meu. Els nostres balcons queden de cara i fa uns dies que ens fem mirades. Vas sempre amb bici i m'agradaria que algun dia parléssim.

Noia, 16 anys
Et vaig conèixer a la FM del meu poble. Anaves sola i una mare d'una amiga nostra va presentar-te a la nostra colla. Et vas passar tota la nit amb nosaltres i he de dir que tenia unes ganes de menjar-te la boca increïble. Tens un any menys que jo, ets rossa i tens una rasta. Només espero veure't en una altra festa.

Noi, 15 anys
Sóc del Vallès Oriental, tens 17 anys i mai hem parlat, però et segueixo a insta des de fa temps i tu també em segueixes. Jugo amb el teu cosí a futbol i algunes vegades que has anat a veure'l sempre et miro. Si saps qui sóc, digues alguna cosa.

Noi, 16 anys
Estàvem de tornada a l'aeroport Fiumicino (Roma), el vol anava amb retard i ens estàvem esperant. Estaves assegut a terra, al costat dels carregadors de mòbil, i vaig venir al teu costat. T'anava mirant i algun cop m'havies tornat la mirada, tot i que estaves tota l'estona pendent del mòbil. Quan vas anar a fer cua, et vas aixecar i ens vam mirar amb un somriure els dos. Anaves amb Polo Ralph Lauren de color blanc i tenies els cabells llargs, rossos i mig arrissats.

Noi, 15 anys
Fa molt temps que em fixo amb tu, anys. Ens coneixem de l'esplai i tu sempre dius que estàs molt sola, però si fos per mi no ho estaries. Des que et vaig conèixer m'agrades però fins fa poc t'havia mig oblidat. Després d'aquests dies junts m'he tornat a enamorar de tu.




 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: