Logotip de Adolescents.cat

Rosalía fa història als MTV

per NacióDigital, el 27 d'agost de 2019 a les 09:08

La cantant catalana Rosalía ha guanyat aquest dilluns al costat del colombià J Balvin el premi MTV al millor vídeo llatí i a la millor coreografia per la seva cançó Con altura. És la primera artista catalana que aconsegueix un guardó d'aquest nivell. 


"Estic tan contenta de ser aquí, representant al meu país i la meva cultura. Moltes gràcies per deixar-me cantar en espanyol", ha dit Rosalía en rebre el premi, assegurant que "no s'ho esperava".


La cantant també ha pujat a l'escenari per interpretar el seu nou single "Yo x ti, tu x mi" al costat del cantant porto-riqueny Ozuna, entre altres temes. La seva actuació ha deixat fascinats els espectadors, que han omplert Twitter de comentaris.



Rosalía va esdevenir juliol a la cantant espanyola més escoltada a nivell mundial en Spotify, amb catorze milions d'oients mensuals, mentre que Con Altura es va posicionar en el top 50 global de l'aplicació.


 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: