Logotip de Adolescents.cat

Ets compatible amb la persona que t'agrada? Comprova-ho!

per Redacció, el 21 d'agost de 2019 a les 12:07
L'advocada especialitzada en famílies Fiona Shackleton i científics de la Universitat d'Exeter es van proposar descobrir si les parelles felices compartien certes característiques.



Després d'entrevistar a més de 40 matrimonis, van arribar a la conclusió que sí, que les parelles exitoses tenien certs trets en comú. Amb base als resultats extrets, els investigadors van elaborar una espècie de guia de compatibilitat.

Es tracta d'un llistat amb diverses preguntes per analitzar la relació que tenim amb l'altre. Si la resposta a la majoria de qüestions és "sí", el més probable és que siguis compatible amb la persona que t'agrada. Tot i ser un mètode senzill, els científics asseguren que ens pot ajudar a veure les coses més clares i a prendre decisions. Us deixem les preguntes a continuació:

 


Versió sense playbuzz

- Teniu una base d'amistat sòlida?

- Heu parlat de quins són els vostres valors i objectius i els compartiu?

- Quan penses en ell/a et venen al cap adjectius positius?

- Creus que tu i l'altra persona podreu arribar a acords sense barallar-vos?

- Tant tu com la persona que t'agrada teniu una xarxa de suport al vostre costat (família, amics...)

- Sabeu treballar en equip i lluitar junts pel mateix propòsit?

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: