Logotip de Adolescents.cat

Aquests són els 7 aliments més addictius del món

per Redacció, el 20 d'agost de 2019 a les 12:32
Un equip de científics de la Universitat de Michigan i el centre de recerca New York Obesity de l'hospital Mount Sinai- St. Luke's dels Estats Units, van publicar a la revista "PloS One" una llista amb els aliments més addictius.



Segons la investigació, tot el que conté sucre o grasses té més possibilitats d'"engnaxra". Les característiques principals d'aquests aliments és que actuen sobre el nostre cervell i que, malgrat que sabem que no és bo abusar-ne, un cop comencem a menjar-ne ja no podem parar.

Per portar a terme la investigació, els científics van fer un experiment amb 120 voluntaris, a qui van demanar que classifiquessin 35 aliments per la seva capacitat addictiva. Els resultats van revelar que els que contenen un índex de grasses més elevat, s'associen amb més freqüència a comportaments addictius. Aquests en són alguns:


 


Si no pots veure el playbuzz, espera uns segons o torna a carregar la pàgina. 

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: