Logotip de Adolescents.cat

​5 coses HOT que t'agradarà saber abans d'anar a dormir

per Redacció, el 24 d'agost de 2019 a les 06:00
Sabem que no et canviaran la vida, però si ets una persona una mica curiosa, t'agradarà saber aquestes coses abans de posar-te al llit.

Aquí tens un nou volum de curiositats que trobem a la redacció d'Adolescents.cat:



 


Versió sense playbuzz


Quan una persona sent atracció sexual cap a algú, per molt que dissimuli, hi ha una cosa que no pot amagar: les pupil·les. Aquestes es dilaten quan estem parlant amb algú que ens posa.

Segons diverses enquestes publicades en els últims anys, els petons al coll són una de les coses que més ens exciten.

El Kamasutra recull 22 petons diferents: com el petó tancat -es produeix quan un dels dos tanca els seus llavis al voltant de la boca de l'altre i busca entrar-hi amb la llengua- o el petó palpitant -té lloc quan un dels dos diposita sobre els llavis de l'altre petons diminuts mentre li recorre la boca i les comissures- En podeu trobar més aquí.

Els espais preferits per fer-ho fora de casa són la platja i els emprovadors de les botigues de roba, segons una enquesta publicada aquest 2019.

La fantasia sexual més habitual de la majoria de la població és fer un trio.





 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: