Logotip de Adolescents.cat

​Ets capaç de fer-te un tatto amb boli com aquests?

per Redacció, el 13 d'agost de 2019 a les 06:00
Que aixequi la mà qui alguna vegada s'hagi fet un «tattoo« amb boli. Val, ja la podeu baixar. No us veiem però un 95% de la gent ho ha fet. És una manera d'imaginar i viure la fantasia de portar un tatuatge.

Doncs bé, més enllà que a la redacció hi ha persones que van tot el dia amb les mans i els braços pintats fent-se tattoos, hem decidit buscar-ne alguns de currats de veritat i que han estat fets amb bolígraf.



Ets capaç de fer-ne algun?
Si la resposta és «sí», ens agradaria que ens l'enviessis a l'instagram @adolescents_cat per fer un rànquing amb tots els que ens envieu.

 


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: