Logotip de Adolescents.cat

6 dades sorprenents sobre el món que mai t'han explicat i et deixaran flipant

per Redacció, el 30 de juliol de 2019 a les 11:50
Saps realment com de grans són els continents o quins són els països en què les persones se senten més estimades? La resposta a aquestes preguntes, i a moltes altres, les pots trobar en els mapes que et portem a continuació. Mapes elaborats per mitjans i analistes d'arreu del món i recopilats pel portal Business Insider. Aquí teniu els més curiosos: quin us ha sorprès més?


 


Versió sense playbuzz
Així de gran és Àfrica
Tal com podeu veure en el mapa, dins aquest territori hi caben Xina, Índia, Estats Units i part d'Europa!

Només hi ha 22 països en tot el món que no han estat envaïts pels britànics
L'imperi britànic va ser un dels més poderosos del món. Segons dades del llibre All the Countries We've Ever Invaded: And the Few We Never Got Round To), les seves tropes van arribar a conquistar el 90% del nostre planeta! Els països marcats de color blanc són els únics que no van envair.

Així és com d'estimats se senten els habitants de cada país
Aquest mapa es basa en una enquesta realitzada al llarg del 2006 i el 2007 en què es va preguntar a persones d'arreu del món com d'estimades se sentien per la seva família, parella i amics. Els resultats s'expressen en percentatges i tonalitats. 

Els països en què l'homosexualitat encara és il·legal
Malauradament encara hi ha desenes de països en què l'homosexualitat està mal vista i fins i tot és considerada com un delicte. Són els marcats de color vermell.

La corrupció, per països
El mapa està elaborat per l'organització Transparency International i qualifica els països en funció del seu nivell de transparència. Els territoris més pròxims al 0 són els menys transparents i, per tant, els més corruptes. Com podeu veure són la gran majoria...

Els cognoms més populars a Europa
Aquest mapa publicat per Jakub Marian mostra els cognoms més populars en cada país d'Europa.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: