Logotip de Adolescents.cat

Aquestes són les fantasies sexuals més habituals

per Redacció, el 29 de juliol de 2019 a les 13:01
Tots tenim fantasies sexuals, malgrat que sigui un tema del qual es parla poc. Així ho asseguren diversos sexòlegs experts en teràpia de parella i relacions personals.

Segons assenyalen, els desitjos eròtics poden estar relacionats amb característiques de la nostra personalitat, si bé és cert que la majoria de nosaltres acostumem a tenir fantasies sexuals similars.

Un estudi dut a terme per la Universitat de Quebec aquest 2019, ha revelat que gairebé el 80% de nosaltres compartim fantasies eròtiques. D'acord amb l'enquesta que van realitzar, aquestes són les fantasies sexuals més habituals:

 


Versió sense playbuzz:
- Practicar sexe en llocs públics
- Tenir relacions amb un company de feina o d'estudis
- Masturbació amb objectes i sexe oral
- Fantasies amb rols: el/la dominant i el/la dominat
- Fer un trio
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: