Logotip de Adolescents.cat

7 adolescents descriuen el seu «crush» i li envien un missatge, i si ets tu?

per Redacció, el 29 de juliol de 2019 a les 12:14
Ja fa temps que a Adolescents.cat vam activar les indirectes. Una secció on tothom podia llençar un missatge de manera anònima a persones del seu entorn o el seu dia a dia.

Seguint amb la mateixa filosofia, ara us proposem fer arribar aquestes indirectes als vostres «crush». Potser és algú que coneixes i va al mateix institut que tu, però un «crush» pot ser aquella persona amb qui vas coincidir a la cua d'un McDonald's, us vau mirar, us vau somriure, però no us vau dir res. I ara, clar, necessites saber qui és!

 


Versió sense playbuzz

Noia, 16 anys
No crec que llegeixis aquesta pàgina, però ho he d'intentar. Ens vam conèixer quan tu anaves a 1r d'ESO i jo a 2n, a la biblioteca de l'institut. L'any següent vam començar a compartir classe perquè et van passar a 3r de cop i des d'aquell dia parlem moltíssim. Ara portem compartint classe 3 anys, i m'he adonat que m'agrades molt, encara que sé que no és mutu. Perdó per no dir-t'ho jo directament, però em fa por perdre't com a amic.

Noia, 16 anys
Anem juntes a música al conservatori, jo he arribat nova aquest any. Tens els cabells castany-vermellós i m'encanta el teu estil. Anem a instituts diferents, però fa bastant que em moles. Vull saber si sents el mateix. Si és així, obra'm per whats.

Noi, 18 anys
Hola! Ens vam conèixer de festa major gràcies a una amiga que tenim en comú, ja sabia de tu i tu de mi. No sé si arribaràs a llegir això però vull que sàpigues que em vas deixar pilladíssim, no paro de pensar en tu. El teu nom comença per O. Si tens qualsevol sospita, no dubtis en obrir-me per dm. Et recordo que no tenim els nostres números...

Noia, 17 anys
Em vas agradar ja aquell dia que vas venir a la meva classe per donar-nos consells per fer un bon curs de 1r de Batxillerat (tu estaves començant 2n), però no em vaig atrevir a dir-te res. Durant el curs ens vam fer mirades que per a mi van tenir significat (i espero que per a tu també). Malgrat tot, no vaig ser capaç de ni tan sols saludar-te. Ara ja fa més d'un any que no et veig perquè un cop vas acabar segon no has tornat a venir pel cole. Si ets sents identificat, parla per Instagram a una de les meves amigues que et segueix, jo no tinc compte. Et vull conèixer!

Noia, 16 anys
Em vas cridar molt l'atenció, anaves al tren amb uns amics, i vas baixar a la parada per anar al Canet Rock. Portaves una samarreta de tirants blanca, bermudes negres i la gorra cap enrere. Si et sents identificat, digues alguna cosa als comentaris.

Noi, 16 anys
Vas pujar a la L4 (GIRONA) l'11 de juliol cap a les 4-5 de la tarda. Et vas asseure davant d'un noi amb ulleres, si sóc jo. Ets una noia de cabells castanys amb els ulls clars i pigues a la cara. Ets preciosa. Si veus això, contesta'm si us plau.

Noi, 15 anys
Ets rossa, cabells per les espatlles i portes ulleres. Anem al mateix institut, sóc un any més gran i sóc amic del teu germà. M'agrades des de fa com 2 mesos però no he sabut com dir-t'ho. L'altre dia vaig estar a casa teva i vam estar parlant molta estona sols. Si saps que ets tu i sents el mateix, obrem per whats o insta. No crec que ho llegeixis, però s'ha d'intentar.


 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: