Logotip de Adolescents.cat

Per què els cabells se'ns encrespen més a l'estiu i com podeu evitar-ho?

per Redacció, el 3 d'agost de 2019 a les 06:00
L'estiu és una de les èpoques de l'any en què els cabells se solen encrespar més. Segons explica la dermatòloga i experta en tractaments capil·lars Ángela Hermosa Gelbart a El País, això es deu a dos factors: el deteriorament de la cutícula i la quantitat d'aigua que hi ha en l'ambient.



Amb la calor, l'exposició al sol...la cutícula es deteriora i això fa que l'aigua penetri més fàcilment en la fibra capil·lar, la qual s'infla i causa l'encrespament. A més a més, a l'estiu, solem estar en ambients més humits -com ara la platja- i aquest fet encara facilita més que els cabells es bufin.

Quins trucs hi ha per evitar-ho? Aquí tens alguns consells que dóna l'experta:


 




Si no pots veure el playbuzz, espera uns segons o torna a carregar la pàgina. 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: