Logotip de Adolescents.cat

Ara sí: el vídeo que confirma la relació entre aquests dos famosos

per Adolescents.cat, el 17 de juliol de 2019 a les 10:44
Des de l’aparició del videoclip de “Señorita”, de Shawn Mendes i Camila Cabello, els rumors sobre la possible relació entre els dos artistes no han parat de créixer.

Els rumors encara van ser més sòlids quan es va saber que la Camila Cabello havia tallat amb Matthew Hussey. A més, durant els últims dies la premsa havia vist als protagonistes de “Señorita” junts en moltes ocasions i sempre molt afectuosos entre ells.

Però nosaltres necessitem proves, i ara per fi les tenim! Aquest cap de setmana els fans dels dos cantants es van quedar al·lucinant al veure l’esperat petó que confirma la relació entre en Shawn i la Camila:
 
El mateix cap de setmana també se’ls va veure sopant junts, agafant-se de les mans... En fi, en plena escena romàntica!
 
 
 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: