Logotip de Adolescents.cat

7 adolescents descriuen el seu «crush» i li envien un missatge, i si ets tu?

per Redacció, el 15 de juliol de 2019 a les 12:33
Ja fa temps que a Adolescents.cat vam activar les indirectes. Una secció on tothom podia llençar un missatge de manera anònima a persones del seu entorn o el seu dia a dia.

Seguint amb la mateixa filosofia, ara us proposem fer arribar aquestes indirectes als vostres «crush». Potser és algú que coneixes i va al mateix institut que tu, però un «crush» pot ser aquella persona amb qui vas coincidir a la cua d'un McDonald's, us vau mirar, us vau somriure, però no us vau dir res. I ara, clar, necessites saber qui és!

 


Versió sense playbuzz

Noi, 17 anys
Ets tres anys més petit que jo (3r i 2n btx). Feia temps que em seguies a l'insta i no acceptaves la meva sol·licitud. L'altre dia vaig tornar a enviar-te-la i va donar la casualitat que ens vam veure mentre compràvem roba per la graduació, tu amb la teva família i jo amb la meva. Vas acceptar la sol·licitud el mateix dia al vespre, però ni tan sols sé si t'agraden els nois... Si et sents identificat, obra'm.

Noi, 16 anys
Et veig cada dijous entrenant al martinenc abans que jo. Sempre em quedo empanat mirant-te i penso amb el que m'agradaria dir-te. Ara hem començat a parlar molt, però no vull que quedi així, si et sents identificada, digues alguna cosa.

Noia, 14 anys
Anem a la mateixa classe i sempre que hem de fer alguna cosa el teu grup s'ajunta amb el meu. Portem fent-nos miradetes des de l'octubre. M'has anat enamorant cada dia més. La primera setmana de juny vam estar de viatge de final de curs i a la disco vam tenir moments de connexió. Si saps qui sóc, obra'm.

Noia, 16 anys
L'altre dia vaig anar al concert d'Ed Sheeran a Barcelona. Em trobava a la primera fila de la pista b i davant meu hi havia un noi guapíssim aguantant la tanca perquè la gent no creues. He d'admetre que se'm desviava la vista del concert per mirar què feia aquell noi. Vaig notar que també em miraves. Si llegeixes això, dir-te que tens un aire al Josh de la pel·lícula To all the boys I loved before. Un petó de la noia morena dels llavis pintats.

Noia, 14 anys
Fa cosa d'un any aprox. que sento alguna cosa per tu. Algun cop t'he obert i sóc amiga del teu germà. Quan va acabar l'institut vaig decidir deixar-te anar perquè no em feies cas ni res, però per Sant Joan em miraves tota l'estona i vam estar parlant. Així que si sents alguna cosa per mi, obra'm. T'estimo per molt que ho vulgui evitar.

Noi, 14 anys
Aquest any ha sigut el millor any de la meva vida perquè et veia cada dia a la meva classe de l'IES Frederic (Palafrugell). Ets castanya amb els cabells arrissats i els ulls verds, si ets sents identificada, obra'm al whats.

Noia, 15 anys
Ens vam conèixer fa uns 5 anys a uns apartaments un estiu. Tu tenies 2 anys més que jo. Un dia em vas dir que t'agradava però jo et vaig dir que tu a mi no perquè al cap de poc sabia que no ens tornaríem a veure. La veritat és que sí que m'agradaves i que segueixo pensant en tu. Fins i tot he intentat buscar-te a l'insta però no t'he trobat. Perquè et segui més fàcil...el teu nom té 4 lletres.


 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: