Logotip de Adolescents.cat

«I tu, com et sentiries si et passés això?»

per Redacció, el 15 de juliol de 2019 a les 09:17
Tres homes en un carrer estret. Una dona passeja i ha de creuar pel mig de tots ells. En aquell moment, tots ells li fan comentaris, la intimiden i el que sembla que és una escena on li tiren floretes, es converteix en assetjament masclista. L'Ajuntament de Güejar, a Granada, ha volgut mostrar als homes com se senten les dones en totes aquestes situacions gràcies a una càmera oculta.


A través d'aquest vídeo viral, podem veure com diversos homes han de passar entre aquest grup de quatre persones, rebent tota mena de comentaris, improperis i intimidacions. Un cop han travessat tota aquesta situació, una dona els entrevista per preguntar com s'han sentit davant les actuacions dels altres tres homes.

Les dones s'enfronten cada dia a milers de situacions així pels carrers de tot el territori català i espanyol. El consistori de Güejar ha volgut ser clar i contundent, tancant el vídeo amb una frase: "Encara que tinguis bones intencions, és assetjament al carrer". La campanya també busca conscienciar als homes, amb el nom de "Al revés, tú también te asustarias".
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: