Logotip de Adolescents.cat

«Em podeu donar consells per masturbar-me millor?»

per Redacció, el 7 de juliol de 2019 a les 10:00
A continuació llegiràs la consulta d’una noia enviada al Consultori d’Adolescents.cat. El text és el que ens ha enviat:

Usuària d'Adolescents.cat:

Hola! El meu problema és que totes les meves amigues es masturben i sempre que les pregunto em diuen que és molt fàcil i que surt sol, que no em ratlli. Però és que no sé com es fa. Tinc por de fer-ho malament i de fer-me mal. No ho vull fer perquè em senti pressionada, vull fer-ho perquè en tinc ganes però ho vull fer bé. Us escrivia per veure si em podeu donar un parell de consells per a començar.


Gràcies :)

RESPOSTA:


Hola lusi!

Doncs no hi ha una única manera de masturbar-se, cada persona, des de la curiositat (mai des de la pressió), ha d'anar descobrint de mica en mica què li agrada i com li agrada fer-ho.

Nosaltres sempre recomanem que abans de tot observis i coneguis bé els teus genitals. Per això, t'animem a agafar un mirallet i mirar amb deteniment la teva vulva. Localitza cada part i familiaritza't amb aquesta part del teu cos.

Recorda que el clítoris serveix única i exclusivament per produir-nos plaer. Generalment l'estimulació directa o indirecte (pels voltants) d'aquesta zona sol ser la manera més fàcil per aconseguir plaer i inclús arribar a l'orgasme. Però no oblidis que el nostre cervell és el nostre gran òrgan sexual, i és molt important que estiguem concentrades i connectades amb allò que estem fent: les sensacions que experimentem en tocar-nos, pensaments eròtics que ens ajudin a excitar-nos...

T'adjuntem un vídeo realitzat per alumnes del Grau d'infermeria de la Universidad Rey Juan Carlos amb diferents tècniques de masturbació femenina:

 Pots fer la teva consulta al Consultori d'Adolescents.cat aquí


 

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: