Logotip de Adolescents.cat

7 adolescents descriuen el seu «crush» i li envien un missatge, i si ets tu?

per Redacció, el 30 de juny de 2019 a les 12:58
Ja fa temps que a Adolescents.cat vam activar les indirectes. Una secció on tothom podia llençar un missatge de manera anònima a persones del seu entorn o el seu dia a dia.

Seguint amb la mateixa filosofia, ara us proposem fer arribar aquestes indirectes als vostres «crush». Potser és algú que coneixes i va al mateix institut que tu, però un «crush» pot ser aquella persona amb qui vas coincidir a la cua d'un McDonald's, us vau mirar, us vau somriure, però no us vau dir res. I ara, clar, necessites saber qui és!

 


Versió sense playbuzz

Noi, 14 anys
No puc parar de pensar en tu des del moment en que ens vam abraçar. Tu anaves per Vic amb un amic teu rient com bojos i jo anava sol amb el mòbil. El teu amic i jo ens coneixen i em va venir a saludar i et va dir que vinguessis. Vas venir i ens vam fer una abraçada i dos petons. La teva abraçada tan tendre i els teus petons a la galta tan carinyosos...
Ets la més popu de Vic i jo el "4t més popu" segons aquella llista tan estúpida que van fer... L’únic problema és que ets l'ex del meu germà.

Noia, 15 anys
Sí sí, tiro l’orgull per terra, però no puc no acceptar que et necessito, et necessito ara quan ja no m’estimes. Anem a la mateixa classe i fa uns mesos et vaig deixar perquè em vaig cansar. Necessito sentir els teus llavis contra els meus. Sé que he fet les coses fatal i que la culpa només és meva. Però fes-me aquest favor i torna, ja que tu controles. Encara m’has de cantar una cançó.

Noia, 13 anys
Anem al mateix institut de Cabrils a 2n ESO, i la veritat és que des que et vaig conèixer em vas demostrar molt, que et necessito al meu costat i cada dia m'ho demostres més, però mai m’he atrevit a dir que em moles però vull que sàpigues que t'estimo moltíssim i que estaré al teu costat passi el que passi. Ets una persona molt baixeta i no aparentes tenir 14 anys, ets molt bona persona i sempre m'ajudes en tot, però a vegades crec que em tires la canya i les meves amigues diuen que ens molem mútuament...

Noi, 16 anys
Des que vam començar a parlar ara ja fa dos anys, que em vas agradar moltíssim, com mai m'havia agradat ningú. En el seu moment els dos vam sentir coses l’un per l'altre però no ens vam atrevir a dir-nos-ho. Ens hem liat molts cops a casa teva, fins i tot quan jo tenia nòvia... T'he fet molt de mal i em sap molt  greu tot el que t'he fet. Tot i així ara comencem a tornar a estar com abans i espero que mai hagis deixat de sentir allò que no ens vam poder dir fa un temps... Perquè jo no he deixat de sentir-ho ni per un segon.
 
Noia, 18 anys
Cada dia et veig a l'insti i se'm para el cor. Ets la noia més maca del món i em flipes moltíssim. Tu vas a quart d'ESO i no ens creuem massa però cada cop que passes pel meu costat el món s'atura. El teu rotllo és una passada! No crec que sàpigues qui sóc però tan debò ara et comencis a fixar amb mi.

Noia, 15 anys
T’estimo, ets un secret entre el meu cor i jo. Només et veig un cop per setmana (si tinc sort) però l’estona en què tu i jo compartim el mateix espai, és indescriptible . Ets preciosa, el teu somriure i els teus ulls m’il·luminen el dia. Somio amb tu CADA nit i per mi se’m fa molt dur no poder dir-te que t’ estimo, t’estimo i t’estimo.

Noi, 15 anys
Crec que saps el que sento per tu, potser pel que et diuen les amigues o perquè no se dissimular.
T'estimo, ets preciosa, intel·ligent, molt maca i una mica boja.
Compartim gustos, tant musicals com personals, de la vida, de l’insti....
Així que LS és igual a la meitat de la meva vida.
Així que tu ets igual a la meitat de la meva vida.





La fotògrafa Marta Mas, visita AdolescentsiCat. Ens explicarà si ha estat molt difícil fer-se un lloc i com diferenciar-te en un món tan competitiu com el de la fotografia. Carlos Cuevas i altres actors catalans ja formen part del seu book.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: