Logotip de Adolescents.cat

4 coses que t'ajudaran a ser més feliç en pocs minuts

per Redacció, el 29 de juny de 2019 a les 10:00
La felicitat es troba en els petits detalls del nostre dia a dia. I no ho diem nosaltres, sinó que ho diuen diversos psicòlegs que han estudiat durant anys el benestar personal. Business Insider ha recollit alguns hàbits recomanats per experts que ens poden ajudar a centrar-nos en les coses quotidianes que ens fan sentir bé. Us n'hem fet un resum:

 


Versió sense playbuzz

Escriu sobre els teus sentiments
L'expert Tim Ferris recomana apuntar el que pensem i el que sentim cada dia en una llibreta. No es tracta de fer una redacció perfecta, sinó simplement de desfogar-nos. Escriure, segons l'autor, ens ajuda a "alliberar-nos" de les nostres pors i preocupacions.

Planeja alguna cosa que et faci sentir bé
Organitzar-nos per fer alguna activitat que ens faci feliços, ens ajuda a millorar el nostre benestar, segons un estudi publicat el 2014. Per exemple, pensar en què al vespre quedarem amb els nostres amics/gues o que mirarem una pel·lícula que fa temps que volem veure, ens fa ser més optimistes i afrontar el dia de manera positiva.

Apunta tres coses per les quals estiguis agraït
El psicòleg Martin Seligman va proposar aquest exercici a un grup d'investigació i va descobrir que les persones que el duien a terme havien aconseguit millorar en pocs mesos la seva percepció de benestar. Segons va explicar, anotar cada nit tres coses que els havien alegrat durant el dia els havia ajudat a estar menys decaiguts i més satisfets.

Fes una foto d'un moment que t'ompli
Cada dia vivim algun moment que ens fa sentir bé: una conversa amb un amic/ga, presenciar un paisatge o una escena bonica en tornar a casa... Doncs bé, immortalitzar aquests instants amb una fotografia ens ajuda a centrar-nos en ells i en oblidar les coses no tan bones que potser ens han passat.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: