Logotip de Adolescents.cat

Ja se sap qui serà la professora que farà de «Merlí» a la nova sèrie sobre la vida del Pol

per Redacció, el 18 de juny de 2019 a les 09:32

Notícia important per als fans de la sèrie Merlí. Ja fa mesos que se sap que la popular sèrie tindrà un spin-off que explicarà la vida d'en Pol (Carlos Cuevas) a la facultat de Filosofia. Aquest dilluns s'ha conegut una nova incorporació: María Pujalte. L'actriu encarnarà el paper de María Bolaño, que es convertirà en la mentora d'en Pol i la "nova Merlí", tal com ha informat Movistar+ a través de Twitter.


A la nova sèrie, Carlos Cuevas continuarà representant en Pol, aquest cop a la facultat de Filosofia, amb l'objecti de convertir-se en professor. David Solans, que continuarà representant Bruno Bergeron, el fill de Merlí, començarà una nova vida a la facultat d'Història. La relació d'en Bruno i en Pol serà un dels fils argumentals de la sèrie. 

Com a novetats destacades hi haurà la incorporació de Pablo Capuz, que encarnarà el paper de Rai, i d'Azul Fernández, que serà la Minerva. Tots dos formaran part del grup d'amis d'en Pol a la facultat. 


La sèrie es dirà Merlí: Sapere Aude. Serà la primera producció original de Movistar+, que es gravarà en català i es podrà veure a partir de finals de 2019 a la plataforma i, un any després, a TV3. La ficció arrencarà un mesos després de la mort Merlí.

 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: