Logotip de Adolescents.cat

5 coses sobre la regla que ens fan emprenyar (explicades per adolescents)

per Redacció, el 15 de juny de 2019 a les 10:00
A dia d'avui la regla encara continua sent, en molts aspectes, un tema tabú. Un fenomen que s'intenta "amagar" malgrat ser totalment natural.

Per tal de denunciar aquesta situació, 16 adolescents de l'Escola de Teatre Social de San Vicente de Raspeig (Alacant) han creat el vídeo #EstoyConLaRoja. Un clip on expliquen els moments i frases incòmodes que han hagut de viure pel simple fet de tenir la menstruació i on animen a posar fi als estereotips i les llegendes urbanes que envolten la regla.

Us deixem amb algunes de les frases que les adolescents denuncien en el vídeo: us hi sentiu identificades? Més avall trobareu una enquesta on ens podeu explicar les vostres experiències.

 



Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: