Logotip de Adolescents.cat

Els millors països per anar de viatge, segons la jove de 21 que els acaba de visitar tots

per Redacció, el 16 de juny de 2019 a les 10:00
Es diu Lexie Alford, té 21 anys i el passat 31 de maig es va convertir en la persona més jove en visitar tots els països del món -almenys els 196 que compten amb estats sobirans-. "Gratitud, alegria i satisfacció" són les tres paraules que va utilitzar després de travessar la frontera de Corea del Nord, l'últim territori de la seva ruta.

Amb només 12 anys, aquesta californiana, filla de dos agents de viatges, ja tenia clar que el seu somni era visitar tots els racons del nostre planeta. Amb 18 anys ja havia recorregut 72 països diferents i el 2016 va decidir que visitaria sí o sí els 124 que li faltaven.

Lexie Alford ha explorat la majoria de territoris sola i s'ha pagat tots els viatges amb els seus estalvis i també amb algun intercanvi comercial que ha realitzat amb marques.

Quan li pregunten quins són els països que més li han agradat, assegura que tots tenen alguna cosa especial, però que els que més la van captivar van ser Veneçuela, sobretot el Salt de l'Àngel, i Pakistan, concretament la zona del nord. Us deixem amb algunes fotos de les seves zones preferides i amb algunes imatges espectaculars dels seus viatges:

 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: