Logotip de Adolescents.cat

Les millors rutes turístiques i gastronòmiques de l'estiu

per Redacció, el 2 de juny de 2019 a les 10:00
Sense plans per aquest estiu? Dubtes d'on anar?
Els nostres companys del Campus CETT-UB, experts turístics i gastronòmics, et porten una sèrie d'idees perquè gaudeixis al màxim del sol i el bon temps en les destinacions que sempre has somiat. Perquè tan important són les possibilitats que t'ofereixi un destí a nivell cultural i turístic com pel que fa a l'oferta gastronòmica.

 

Què és el més important a l'hora d'escollir una destinació?
A l'hora de decidir a on ens escapem de viatge és molt important tenir en compte diversos factors com són el pressupost econòmic del qual disposem, el temps o l'objectiu del viatge, així com les preferències personals però, sobretot, és important observar què ens poden oferir determinats destins pel que fa a l'oferta cultural, entorns paisatgístics, activitats d'aventura o la seva gastronomia i història.

A continuació us deixem un llistat de recomanacions per a visitar al llarg d’aquest estiu de la mà del Campus de Turisme, Hoteleria i Gastronomia CETT-UB: 

 


Encara tens dubtes de què estudiar?
Si tu també vols convertir-te en tot un expert turístic i gastronòmic, vine al Campus CETT-UB i descobreix tots els nivells de formació que t’ofereix, des de cicles formatius fins a graus, màsters i postgraus. Amb 50 anys d’experiència, el Campus de Turisme, Hoteleria i Gastronomia CETT-UB et proporciona totes les eines i les claus que necessites per arribar a treballar en allò que sempre has desitjat.  Informa’t ara a través de la nostra web www.cett.cat o apunta’t a la nostra pròxima sessió informativa del 18 de juny en aquest enllaçTambé pots demanar informació, omplint el formulari de més avall sense cap compromís. 
 
 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: