Logotip de Adolescents.cat
PATROCINAT

T'agrada el món del disseny? Aquesta proposta fa molt per tu!

per Redacció, el 26 de maig de 2019 a les 10:17
Després d'un curs ple de classes, treballs i exàmens, les vacances són un moment ideal per provar coses noves. És per això que et volem parlar d'un taller multidisciplinari que es fa el mes de juliol i en què podràs fer els teus primers passos en el Disseny de Moda, Gràfic, de Producte i d'Interiors.

Amb aquest curs pràctic i molt participatiu t'iniciaràs en el món del disseny, coneixeràs gent nova i a més a més posaràs en pràctica el teu anglès!


Ah, i això no és tot: com a treball final faràs un projecte real per al Festival Vida de música que se celebra a Vilanova i la Geltrú!

Aquest taller l'organitza l'Escola Superior Oficial de Disseny LCI Barcelona i les places són limitades. Per tant, afanya't i no et quedis sense lloc! Per saber-ne més pots visitar la seva web i si tens alguna pregunta, no dubtis en demanar-los informació.

 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: