Logotip de Adolescents.cat

Has pensat mai en tenir relacions amb una amistat? Això diu un nou estudi

per Redacció, el 23 de maig de 2019 a les 11:03
Sovint es diu que sexe i amistat són incompatibles. Ara bé, és veritat que anar-se'n al llit amb un amic o amiga pot posar en perill la nostra relació? Doncs pel que sembla no, sinó més aviat al contrari. I és que segons una investigació portada a terme per la Boise State University, tenir sexe amb una amistat encara enforteix més la relació.

Per arribar a aquesta conclusió els científics van entrevistar més de 300 persones: d'aquestes, més del 75% va reconèixer que haver mantingut relacions amb un amic/ga havia consolidat la seva amistat i havia fet que se sentissin més units.

Resultado de imagen de Friends with Benefits gif

A més a més, l'estudi també va descobrir que les parelles que comencen sent amics duren més que aquelles que es formen de manera més esporàdica. Un fet que els investigadors relacionen al nivell de confiança i complicitat.

Sigui com sigui, el més important és tenir clars els nostres sentiments i ser sincers: deixar clar que volem i què esperem. Dir la veritat sovint ens evita moltes confusions i malentesos.
 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: