Logotip de Adolescents.cat

El tatuatge d'aquesta famosa està fent malpensar a la gent, però té una explicació

per Redacció, el 15 de maig de 2019 a les 11:57
Cada foto que publica Rosalía acumula centenars de comentaris a Instagram. La que va compartir aquest diumenge, però, és segurament una de les que més debat ha provocat.

El motiu? El tatuatge que la cantant deixa entreveure a la part superior de la cuixa i que va fer malpensar a molts usuaris. I és que, com ja us podeu imaginar, molts van veure en el dibuix la forma d'un penis.


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Me encanta bailar, lo hacía de pequeña y espero q la vida me permita seguir haciéndolo por muchos años. Siempre q aprendo un nuevo paso es frustrante porque no me sale bien pero yo sigo con la ilusión de perfeccionarlo hasta conseguirlo.. mucho amor para todos los q le ponéis corazón y ganas sea lo q sea q hagáis❤️ —— I love to dance, I did it when I was little and I hope life will allow me to continue dancing for many years. Every time I learn a new step it’s frustrating because it doesn’t look right but I keep going with the eagerness of perfecting it until I achieve it.. much love to all of you who put your heart and effort into whatever you do ❤

Una publicación compartida de ROSALÍA (@rosalia.vt) el



La realitat, però, és que el tatuatge no representa en cap cas el membre masculí, sinó que es tracta d'una lligacama. Un dibuix que va popularitzar l'artista Valie Export, qui se'l va marcar a la pell com a crítica a la cosificació de la dona en el sistema patriarcal.

Així doncs, el tatuatge de Rosalía és un símbol feminista i no té res a veure amb els genitals masculins, ni amb un coet, ni amb una fletxa, tal com es pot llegir en alguns comentaris de la publicació.

 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: