Logotip de Adolescents.cat

"Tinc l'armari ple però no sé què posar-me", llegeix això si a tu també et passa

per Adolescents.cat, el 9 de maig de 2019 a les 11:21
Segur que sovint has deixat anar la frase de: “no tinc què posar-me!” o… “no sé què posar-me!”. I realment és mentida, perquè tens l’armari ple. 

L’organitzadora professional i creadora de la web “Orden y con cierto”, Ana Samper, va explicar al HuffPost els seus trucs per tenir un armari ordenat, coherent, i sense acumular roba innecessàriament.

El mètode consisteix en tenir un armari càpsula. Tenir un màxim de 33 peces a l’armari i revisar-les cada tres mesos. “No vol dir que cada tres mesos hagis de desfer-te de totes les peces i posar-ne de noves, sinó valorar les que tens, quines vols guardar, quines et vols quedar i quines has de substituir”, diu Ana Samper.

Actualment tenim un problema, i és que acostumem a acumular moltes coses, també roba. “L’acumulació es deu a vàries causes. La primera és que avui accedim de forma molt ràpida, fàcil i econòmica a la roba low cost i això no ens fa pensar en el que comprem. El problema és que si no saps fer-li lloc a les coses noves desfent-te de les anteriors, al final es produeix una acumulació que és impossible gestionar. D’aquí venen els típics ‘tinc l’armari ple i res per posar-me”, diu l’experta.

Ara es temps de fer canvi d’armari, i gairebé sempre aprofitem per treure’ns de sobre algunes coses per poder comprar-ne algunes de noves. Però alhora també és molt difícil decidir què llencem i què no.

Aquests són els criteris per decidir què llençar o donar segons l’experta Ana Samper:

 
 



La youtuber Alex Gibert, visita AdolescentsiCat. Es va fer famosa parlant de moda i de tendències, fent hauls i unboxings de roba i complements. Ara, però, ja no només és una influencer de moda, sinó que penja tot tipus de continguts al seu canal: challenges, covers i tota mena de tips i lifehacks. Com sempre, li farem respondre l'interrogatori íntim i li farem superar les proves del programa!  
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: