Logotip de Adolescents.cat

Aquestes són les 5 coses amb què més us fixeu els adolescents quan coneixeu algú per primer cop

per Redacció, el 9 de maig de 2019 a les 10:00
Un estudi realitzat per la Universitat de Winchester ha descobert que el que més ens atrau de les persones és la seva mirada.

D'acord amb els investigadors, aquest és el tret físic amb el qual centrem l'atenció quan estem coneixent a algú. I és que, la majoria de nosaltres, considerem que els ulls són una arma de seducció.

A Adolescents hem volgut saber si vosaltres també us fixeu en aquest detall i és per això que hem fet una enquesta a Instagram. El cert és que la resposta més repetida també han estat els ulls, tot i que gairebé han quedat empatats amb el somriure. Us deixem amb el vostre top 5:

 


Versió sense playbuzz
Ulls
Llavis
Somriure
Mans
Cabells


La youtuber Alex Gibert, visita AdolescentsiCat. Es va fer famosa parlant de moda i de tendències, fent hauls i unboxings de roba i complements. Ara, però, ja no només és una influencer de moda, sinó que penja tot tipus de continguts al seu canal: challenges, covers i tota mena de tips i lifehacks. Com sempre, li farem respondre l'interrogatori íntim i li farem superar les proves del programa!
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: