Logotip de Adolescents.cat

Divisió a la xarxa: creieu que aquesta iniciativa es riu de les dones i la regla o no?

per Redacció, el 8 de maig de 2019 a les 10:45
El local Yuzu, un famós bar d'Ohio (els Estats Units), va decidir crear un nou còctel per tal de contribuir a una bona causa: part dels diners recollits amb aquesta beguda serien donats a un centre d'acollida per a dones.

Fins aquí res estrany. El sorprenent del cas és el còctel que el local va elaborar: un combinat inspirat en la regla. Tal com podeu veure en la imatge, la beguda contenia suc de grosella – d'un color similar al de la menstruació- i també un tampó com a element decoratiu.
 

Si bé hi va haver clients a qui la iniciativa els va semblar original, altres la van criticar i van exigir al local que retirés el còctel. "No em pensava que fos possible, però heu volgut contribuir en una causa benèfica per a les dones rient-vos d'elles" o "Podríeu haver donat els tampons que feu servir en el còctel al centre d'acollida. Segur que elles els necessiten de veritat", són alguns dels comentaris que es poden llegir al web del local.  Vosaltres què creieu?

 





La youtuber Alex Gibert, visita AdolescentsiCat. Es va fer famosa parlant de moda i de tendències, fent hauls i unboxings de roba i complements. Ara, però, ja no només és una influencer de moda, sinó que penja tot tipus de continguts al seu canal: challenges, covers i tota mena de tips i lifehacks. Com sempre, li farem respondre l'interrogatori íntim i li farem superar les proves del programa!
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: