Logotip de Adolescents.cat

Rosalía treu una nova col·lecció de roba low cost, us agrada?

per Adolescents.cat, el 8 de maig de 2019 a les 10:09
Fa només sis mesos Rosalía treia la seva primera col·lecció de moda amb Pull & Bear, del grup Inditex. La cantant catalana no para d’acumular èxits aquí i internacionalment, i és una de les artistes del moment. És per això que era d’esperar que els seus dissenys de roba també fossin un èxit.

Té un estil i una personalitat molt característics, i la seva col·lecció amb Pull & Bear ho ha petat tant, que ara han decidit treure'n una de nova. Rosalía seguirà amb la línia urbana i esportiva que ja havíem vist fins ara, i ens morim de ganes de veure totes les peces de roba.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

💘💘💘 New Pull&Bear by Rosalía collection, coming soon 💘💘💘 #pullandbearbyrosalia

Una publicación compartida de Pull&Bear (@pullandbear) el


La nova col·lecció sortirà a la venda demà a les botigues físiques i online de Pull & Bear, però de moment us deixem alguns dels looks que ja hem pogut veure! Quin us agrada més?

 
 



La youtuber Alex Gibert, visita AdolescentsiCat. Es va fer famosa parlant de moda i de tendències, fent hauls i unboxings de roba i complements. Ara, però, ja no només és una influencer de moda, sinó que penja tot tipus de continguts al seu canal: challenges, covers i tota mena de tips i lifehacks. Com sempre, li farem respondre l'interrogatori íntim i li farem superar les proves del programa!  
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: