Logotip de Adolescents.cat

Aquestes són les vegades que hem de canviar de parella per ser feliços, segons un expert

per Redacció, el 11 de maig de 2019 a les 10:00
El concepte de les relacions amoroses ha anat evolucionant amb el temps. Anys enrere canviar de parella o divorciar-se estava mal vist. Ara, en canvi, és un fet habitual i totalment acceptat. De fet, cada dia hi ha més experts que qüestionen la idea de "l'amor per sempre".

Un d'ells és Rafael Santandreu. Aquest psicòleg afirma que l'enamorament és un sentiment efímer i és per això, diu, que les relacions no haurien de durar més de cinc anys.

interested GIF

"En un futur, cap parella pretendrà estar unida tota la vida. L'ésser humà no està programat per tenir una convivència basada en la monogàmia", assegura el psicòleg a La Vanguardia. En aquest sentit, l'expert apunta que hi ha moltes persones que segueixen juntes per la simple por a estar soles. Una decisió que causa infelicitat i que a la llarga no sol acabar bé.

A més a més, el psicòleg també assenyala que el típic concepte d'"amor per tota la vida", genera repressió sexual i gelos. Dues emocions negatives que ens fan mal i ens porten a tenir comportaments perjudicials. És per tot això, diu, que hauríem d'aprendre a tenir relacions canviants i a normalitzar les ruptures. Què en penseu?

 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: