Logotip de Adolescents.cat

Dos dels vostres artistes preferits es casen per sorpresa!

per Redacció, el 2 de maig de 2019 a les 13:18
Joe Jonas i Sophie Turner s'han casat per sorpresa a Las Vegas aquest dimecres. El cantant i l'actriu han decidit celebrar una cerimònia improvisada després d'assistir als premis Billboard Music Awards, segons informen diversos mitjans nord-americans.

La parella es va comprometre el passat 2017 i no ha estat fins ara, dos anys més tard, quan finalment s'han donat el "sí" vull. I és que els seus compromisos professionals han fet que la cerimònia s'anés postposant: ella estava rodant l'última temporada de Game of Thrones i ell centrat en el retorn dels Jonas Brothers.

 

Al casaments, segons es pot veure en les imatges, no hi han faltat la resta de germans Jonas, el Nick i el Kevin, ni tampoc les seves parelles. De fet, una d'elles, Priyanka Chopra, ha fet de dama d'honor. Esperem que els hi vagi molt bé.
 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: