Logotip de Adolescents.cat

Polèmica pel càstig d'aquesta escola a un alumne: què en penses?

per Redacció, el 3 de maig de 2019 a les 11:36
A tots i a totes ens han castigat alguna vegada per portar-nos malament. Ara bé, hi ha càstigs que no són massa justos, com el que ha denunciat un pare a través de les xarxes socials.

L'home comença explicant que a l'escola del seu fill tenen un sistema de punts per avaluar el comportament dels alumnes. Els que es porten bé sumen punts, i els que no, en resten.

Doncs bé, el centre va informar els pares i mares que els nens amb una puntuació més baixa, és a dir, aquells que s'havien portat pitjor, no anirien a l'excursió de final de trimestre com a "càstig pel seu comportament".

Fins aquí res estrany. La sorpresa del pare va arribar la tarda després de l'excursió quan el seu fill, que en principi no hi havia d'anar, li va explicar que també se l'havien emportat a patinar sobre gel. Ara bé, a ell no l'havien deixat patinar, sinó que l'havien obligat a fer feina de classe mentre els seus companys es divertien.

"Cal que castiguin doblement al meu fill? Que no se l'emportessin d'excursió ja no em semblava gaire bé, però que se l'emportin i el facin mirar com els altres s'ho passen bé, em sembla cruel", ha escrit el pare. A vosaltres us sembla just o injust el que ha fet l'escola?

 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: