Logotip de Adolescents.cat

7 adolescents descriuen el seu «crush» i li envien un missatge, i si ets tu?

per Redacció, el 25 d'abril de 2019 a les 11:13
Ja fa temps que a Adolescents.cat vam activar les indirectes. Una secció on tothom podia llençar un missatge de manera anònima a persones del seu entorn o el seu dia a dia.

Seguint amb la mateixa filosofia, ara us proposem fer arribar aquestes indirectes als vostres «crush». Potser és algú que coneixes i va al mateix institut que tu, però un «crush» pot ser aquella persona amb qui vas coincidir a la cua d'un McDonald's, us vau mirar, us vau somriure, però no us vau dir res. I ara, clar, necessites saber qui és!

 


Versió sense playbuzz

Noia, 16 anys
Sóc nova al batx: anem a diferents classes, ja que jo faig el social i tu el científic. No parlem massa ni tampoc coincidim, tot i que quan vinc a veure els partits que jugueu de futbol sala a casa, sempre em dius alguna cosa. M'agradaria que si ho llegeixes, quan pugi a la teva classe a buscar una amiga meva, em diguessis alguna cosa.

Noia, 17 anys
No sé si és amor, només sé que fa 4 anys que m'he fixat en tu i tu no sabies que existia fins un dia que et vaig deixar un comentari a l'insta. Ara vas al meu insti i només coincidim en una assignatura. Tu fas artístic i jo lletres pures. L'altre dia la teva mare ens va baixar en cotxe i al sortir em vaig ositar, perquè sempre que et veig em poso nerviosa. M'atraus molt. Si saps qui sóc, pregunta'm si vols que torni a pujar al cotxe o no.

Noia, 14 anys
Anem a la mateixa classe. Des de l'any passat m'atraus una barbaritat. Ets una noia amb els cabells llargs i castanys, tens uns ulls color mel que són els més bonics que he vist en la meva vida. L'any passat em feies petons a la galta i m'abraçaves, crec que t'agradava, fins i tot em deixaves anar algun t'estimo. Però aquest any has canviat... Obre whats si et sents identificada.

Noi, 16 anys
Vas arribar nova aquest any i em vas agradar des del primer dia amb el teu cabell rosa i la teva peculiar personalitat. Després ens van asseure de costat i em vas enamorar del tot: els teus acudits a totes hores, el nom que em vas posar, la teva estimada dessuadora de les supernenes... Però ara has deixat batx i no parlem, si ho arribes a llegir si us plau parla'm.

Noi, 18 anys
Ets un noi, fa molts anys que ens coneixem i anem junts a Karate. Fa un temps vam tenir un "roce" important. Només dir-te que estic enamorat de tu des de fa temps. Espero recuperar el temps perdut!

Noi, 16 anys
De vegades ens veiem al bus, em sembla que vas a tercer, tens els ulls verds i per alguna raó m'atraus bastant. L'altre dia vas tenir una petita "discussió" amb la porta espatllada del bus, vaig intentar contenir el riure... Per sort no hi havia ja gaire gent en aquell moment. Diguem alguna cosa.

Noi, 17 anys
Et vaig veure al tren R4 direcció Martorell a l'altura de Barbera del Vallès. Ets pèl-roja, anaves amb una gorra negra i escoltant música amb uns auriculars també negres. Des que vaig entrar al tren em vaig fixar en tu, ets guapíssima. Sé que tu també em vas veure, perquè em vas tirar unes mirades... Sobretot quan vas baixar a Sagrera. Si saps qui sóc deixa algun comentari.






L'actor Mikel Iglesias, visita AdolescentsiCat . Parlem amb ell sobre la seva vida, de la seva nova pel·lícula, de com tocar la guitarra...I també li farem passar proves que hem pensat per ell com cantar en directe o respodnre a l'interrogatori íntim!
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: