Logotip de Adolescents.cat

8 noves pelis per veure aquesta Setmana Santa

per Redacció, el 19 d'abril de 2019 a les 10:00
Ara que teniu uns dies de vacances potser voleu aprofitar per anar al cine. Si no sabeu quina pel·lícula anar a veure, us deixem algunes recomanacions de les últimes estrenes:

 


Versió sense playbuzz

Quiero comerme tu páncreas
Tot i que el títol pugui semblar una mica sàdic, aquesta pel·lícula d'animació no és una història de violència, sinó d'amistat. Tot comença quan un dia un estudiant de secundària troba un llibre en un hospital. En obrir-lo s'adona que és el diari personal d'una companya de classe, on la noia relata la seva lluita amb una malaltia terminal. Entre tots dos acaba sorgint una amistat especial que els portarà a obrir-se com no havien fet abans.

¡Shazam!
La pel·lícula se centra en la història de Billy Batson, un noi de 14 anys a qui la vida li canvia per complet el dia que un mag decideix traspassar-li els seus poders. Des de llavors té la capacitat de transformar-se en un superheroi dient només la paraula Shazam. Una pel·lícula entretinguda que agradarà els fans de l'acció.

Identidad borrada
El film explica la dura història d'un jove homosexual que es veu obligat pels seus pares a anar a una "teràpia de conversió gai". La pel·lícula es basa en fets reals i ens fa adonar que encara ens queda molt per avançar com a societat.

La profesora de parvulario
Un dia Lisa Spinelli, una professora d'Staten Island, descobreix que un dels seus alumnes és un nen superdotat. La mestra arriscarà la seva vida familiar i la seva llibertat per intentar que el nen desenvolupi el seu talent.

Mentes brillantes
Una comèdia que ens parla sobre l'excessiu procés de selecció dels estudiants de medicina a través del retrat de dos amics: l'Antonie i el Benjamin. El primer es prepara per a les proves d'accés a Medicina... per tercera vegada. En canvi, per al Benjamin és el seu primer intent i aviat s'adonarà que és molt més difícil del que pensava...

Capitana Marvel
La història segueix la vida de Carol Danvers mentre es converteix en una de les superheroïnes més poderoses de l'univers. La pel·lícula encantarà als fans de Marvel.

Dumbo
Adaptació amb actors reals de la mítica pel·lícula de Disney, Dumbo. El film, dirigit per Tim Burton, ens explica la història d'un petit elefant amb unes orelles més especials del que semblen.

After. Aquí empieza todo
Es tracta del salt a la gran pantalla de la famosa saga literària escrita per Anna Todd. Els llibres de la saga—que han captivat milions de lectors adolescents de tot el món—, expliquen les històries amoroses i sexuals d'una noia que comença a la universitat. Durant el seu primer any com a universitària coneix un noi que la desconcerta i descobreix una nova vida on el sexe i l'amor la portaran a viure en un una muntanya russa d'emocions.



El cantant Roi Méndez, visita AdolescentsiCat . Parlem amb ell sobre la seva carrera, del seu nou disc «Mi Lógico Desorden», de les tortugues...També li farem passar proves que hem pensat per ell com les cançons extremes o l'interrogatori íntim!
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: