Logotip de Adolescents.cat

Fa 5 anys d'aquesta notícia i no ens n'hem d'oblidar

per Redacció, el 17 d'abril de 2019 a les 16:19
Aquesta setmana ha fet 5 anys que 276 nenes van ser segrestades pel grup Boko Haram en una escola de Chibok, al nord-est de Nigèria. A dia d'avui encara n'hi ha 112 que segueixen captives, tot i que gairebé ni se'n parli. De la resta, 103 van ser alliberades, 57 es van escapar i 4 van ser trobades en un bosc de la zona.

Les nenes de Chibok s'han convertit en un símbol del conflicte armat a Nigèria i representen només una part dels milers de joves que han estat segrestats pels grups armats.


"El meu fill i jo estàvem molt units. Solíem endreçar la casa, rentar roba, fer encàrrecs i anar a buscar aigua junts", explica Habi Usman. "Actualment ho faig tot sola...". El seu fill gran va ser segrestat fa quatre anys i ara es veu obligada a criar els seus dos fills petits en un campament per a desplaçats interns.

"Boko Haram va atacar casa meva, els combatents van posar una arma contra la meva orella i van amenaçar de matar la meva esposa davant els meus ulls si no els entregava a quatre de les meves filles", explica Kadir Kamsulim.


Ells són només alguns dels testimonis de pares i mares víctimes dels segrests duts a terme per grups armats en els darrers anys. Testimonis que no hem d'oblidar per molt que passi el temps
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: